Jokioinen DGP

Rata laajentuntut keväällä 2016 18 väyläiseksi, uusi kartta, opasteet yms. ovat kunnossa. Rata sijaitsee urheilupuiston alueella. Radalla omat FB-sivut. Rata on kaikille ilmainen.

Luokitus A1

TULOSKORTTI

RATAKARTTA

RATA KARTALLA

VÄYLÄKUVAUKSET

Väylä 1
Pituus 57 metriä. Par 3

Ylämäkeen loivasti oikealle kaartava väylä vaatii tarkkaa kulmanhallintaa. Puttikin tuo vielä oman jännityksensä väylä tulokseen. Tästä alkaa hyvä kierros!

Väylä 2
Pituus 100 metriä. Par 3

Kakkosväylä on yksi Jokioisten radan haastavimmista. Tai no, helppoahan se on, heittää suoraan ja oikeaan suuntaan. 100-metrinen tunneli voi silti aiheuttaa harmaita hiuksia.

Väylä 3
Pituus 61 metriä. Par 3

Loivasti oikealle kaartava väylä vaatii korkeudensäädöltä erityistä herkkyyttä. Pienen kummun yli oikealle, ja olet hyvässä paikassa. Muutoin et.

Väylä 4
Pituus 76 metriä. Par 3

Ei tätä liidätykseksi voi kutsua, mutta alamäkeen pääsee nautiskelemaan kun kiekko pujottelee nätisti puiden välistä. Varo korin takana olevaan jyrkännettä, erityisesti putilla.

Väylä 5
Pituus 67 metriä. Par 3

Alamäkiteemalla jatketaan ison kiven juureen. Hyvällä heitolla iloinen väylä, vähän huonommalla surullinen.

Väylä 6
Pituus 66 metriä. Par 3

Ylämäkeen vasemmalle kaartava väylä vaatii korkeahkon heiton, mutta puiden väli on jätetty tiukaksi. Korkealla heitolla puut rankaisevat pahasti, mutta onnistuessaan kiekko päätyy nätisti korille.

Väylä 7
Pituus 94 metriä. Par 3

Seiskalla haluat heittää hyvin. Mikäli väylälle ei osu, tiheät kuusikot, pihlajikot ja koivikot pysäyttävät matkasi ennen kuin huomaatkaan. Griinille päästyäsi voi nauttia Suurten kuusten katveesta.

Väylä 8
Pituus 70 metriä. Par 3

Muulla ei ole väliä, mutta pidä huoli että osut väliin ja että kiekko ei kaarra vasemmalle. Silloin menee hyvin.

Väylä 9
Pituus 99 metriä. Par 3

Väylä 10
Pituus 167 metriä. Par 4

Väylä 11
Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 12
Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 13
Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 14
Pituus 163 metriä. Par 4

Väylä 15
Pituus 151 metriä. Par 4

Väylä 16
Pituus 116 metriä. Par 3

Väylä heitetään notkelman yli. Tällä väylällä on mahdollista epäonnistua pahasti. Huolellisuus ja kärsivällisyys palkitaan, muutoin lukemat voivat kasvaa yllättävän suuriksi.

Väylä 17
Pituus 88 metriä. Par 3

Suoraan ja oikeaan suuntaan. Helppoa eikö? jostain syystä tällä(kin) väylällä silti toinen heitto lähtee jostain aivan muualta kuin väylältä.

Väylä 18
Pituus 67 metriä. Par 3

Ylämäkiväylä kummun yli. Koria et tiille näe, se sijaitsee tiheän puuston ympäröimässä ”kuopassa”, varmista aina ennen heittoa, että korilla ei liiku ketään!